logo md

Vernedering

Slaven & Vernedering

Wat is een slaaf eigenlijk?

Ook daar zijn weer vele facetten in, zoals bijvoorbeeld een huishoudslaaf, 24/7 slaaf of bi-slaaf. Vergeet niet dat de slaaf daar altijd zelf voor kiest en daar op zijn eigen manier plezier aan beleefd. De slaaf ondergaat en de dominant voert uit. De slaaf bepaald in veel gevallen ook wanneer het stopt, middels een safe woord.

Psychologisch gezien een interessant verhaal, want wie is nou eigenlijk de Dom en wie de sub, denk daar maar eens goed over na!
 
Er zijn natuurlijk ook 'totaal slaven' die graag onder de wieken van de Meesteres toeven en zich compleet in dienst stellen van de Meesteres. Daar geldt ook weer dat een goed samenspel een vereiste is, met geven en belonen, want geld speelt hier vaak geen rol.

En dat vernederen dan, is dat niet gewoon een ordinair scheldpartijtje?

Zeker niet, iedere slaaf heeft zo zijn eigen fetisj, waar ook weer het verleden vaak een rol speelt. Onderdanig zijn gaat niet over pijn. 
Het gaat over je geest en lichaam trainen om de controle over te geven aan een Dominant die jouw behoeftes wil ontmoeten en jou beschermt.

Ik ontvang beperkt en alleen op afspraak Vraag naar de mogelijkheden.
Tel: 06-40832819 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik voor grote foto's

meesteres donna vernedering 2
meesteres donna vernedering 15
meesteres donna vernedering 30

Copyright © 2022 Meesteres Donna - All rights reserved | sitemap