logo md

Informatie

Het verloop van een Sessie

Een sessie is een tijdsduur die je boekt.

Veel mensen hebben genoeg aan een uurtje, anderen hebben soms uren nodig om in een bepaald stadium te geraken, bv door opsluiting of met bondage.
Sessies gaan bij mij altijd vanaf minimaal èèn uur. Het sm spel heeft een opbouw nodig, het is geen vluggertje.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Het is prettig om op tijd te boeken, liefst 24 uur van tevoren. Ten eerste om teleurstelling te voorkomen en de Meesteres heeft natuurlijk ook een agenda.

De sessie wordt altijd telefonisch geboekt. Ik vind het prettig om vooraf een gesprek gehad te hebben met je en je stem te horen. Mensen die onbeschoft zijn, zijn niet welkom en een afgeschermd nummer wordt niet aangenomen. Geen langdradige emails, beknopt jouw wensen kenbaar maken mag.

Hoe verloopt de rest van de sessie?

Na je netjes te hebben voorgesteld gaan we even aan elkaar 'snuffelen' dmv een voor gesprekje en het invullen van een lijst met dingen die je wel of niet wilt. Dan 'finances before romances' en kun je nog even opfrissen. Kom je net van je werk kun je douchen, zo niet verwacht ik je gedoucht.

Begrijp goed dat Ik een schema heb, en er natuurlijk ook nog andere gasten zijn buiten jou. dus als je verhindert bent, altijd netjes op tijd afbellen. Ik steek veel tijd vooraf in jouw sessie dus laten we het netjes en beleefd houden.

Ik ontvang beperkt en alleen op afspraak. Vraag naar de mogelijkheden.
Tel: 06-40832819 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2022 Meesteres Donna - All rights reserved | sitemap