• Travestie Boudoir

  Travestie en SM gaan vaak samen.
  Laat je onder Mijn begeleiding transformeren


 • Erotiek ontmoet SM

  Kinkyplay: Erotisch soft tot harder spel mogelijk.
 • SM &Travestie Studio

  Roleplay: Beleef hier je fantasie
 • 1
 • 2
 • 3

Dagboek van een slaaf deel 4

 

Sessie: Het BDSM Examen – pijn en gehoorzaamheid


Voor de sessie uitgebreid gesproken met de Meesteres en het leek ons leuk om het ‘bdsm examen’ in te voeren. In dit geval het examen pijn en gehoorzaamheid.Bij binnenkomst van de Meesteres bleef ik op het bed zitten. Meesteres Donna was daar niet tevreden over en gaf me direct een strafpunt. Slecht begin .

Daarna moest ik de 11 slavenposities tonen. Helaas had ik mijn huiswerk niet gedaan en wist er slechts zes. Dit leverde wel zes punten op. Ik antwoorde “mmm dat is niet veel”.

Er werd mij fijntjes medegedeeld dat ik weer twee punten in mindering kreeg. Gesproken zonder toestemming en de zin niet geeindigd met Meesteres.

Nog slechter begin.

Toen begon het pijn onderdeel. De Meesteres had 4 onderdelen bedacht.

Voor het eerste onderdeel werd ik op mijn rug liggen vastgeketend aan de behandelbed.

Electro-spel … oh damn. Gemene klemmen op mijn tepels, ballen en penis.

Standje 1 is verdraagbaar. Bij standje 2 begin ik met toch wat ongemakkelijk te voelen en roep “shhhhhhhh”. En ja hoor punt in mindering. Ik verbijt me en weet uiteindelijk standje 4 één minuut vol te houden. Het resultaat 8 punten … oh yeah!

De Meesteres vertelt me fijntjes dat ik, als ik zo doorga, niet zal slagen. “Ja, Meesteres”.

Daarna gaan we naar een tweede kamer en word ik aan het Andreas-Kruis gebonden. Ik hoor al wat zwiepen en voordat ik iets kan zeggen voel ik de cane op mijn achterwerk landen. “Fuck” en ja weer een strafpunt. De Meesteres legt me uit “simpel spel : voor iedere 10 slagen krijg je een punt, stopwoord is genade”.

Bij slag 31 om genade gesmeekt. En natuurlijk dat had “genade, Meesteres” moeten zijn. De hele Cane-sessie had mij slechts 1 puntje opgeleverd.

Terug naar kamer 1 en ik word weer aan het behandelbed geketend.

De Tepels zijn aan de beurt, zegt de Mrs. Ik antwoord “Ja, Meesteres”. Een lachje op haar gezicht.

Na wat pijnlijk knijpwerk pakt de Mrs de gemeenst tepelklemmen die zij heeft. 2 minuten 1 punt, 5 minuten 2 punten. Goh wat zijn 5 minuten lang en dan kan de Mrs het natuurlijk niet laten om af en toe stevig aan de klemmen te trekken … “Even controleren of ze nog goed zitten”. Gelukkig zorgt de Mrs voor wat afleiding door zacht met mijn Penis te spelen, alhoewel er de onzekerheid is dat ze ieder moment kan slaan of knijpen.

Na 5 minuten gaat het alarmpje op haar telefoon. Ze rukt de klemmen van mijn tepels. Ik geef een soort oerkreet en voeg net op tijd “Meesteres” toe. Ze kijkt tevreden en zegt “Goed. Een puntje extra voor het erafhalen van de klemmen”.

Even rust … Ik lig terwijl de Meesteres rondloopt en wat dingen aan het verzamelen is.

Plotseling weet ik het en het zweet breekt me uit … Sounds.

Ze ziet het en glimlacht. Laat me nog even zweten en zegt dan tot 5 mm 0 punten. Daarboven 1 punt per mm. Ik vind sounds eng. De pijn valt wel mee, al heb je er nog dagen last van. De punten heb ik hard nodig en zeg dus “Ja, Meesteres”.

Maatje 5,6 en 7 gingen wel. Ik smeek dat maatje 8 de laatste is. “Goed” zegt ze, terwijl ze weer gemeen glimlacht. Ze brengt 8 in en begint me heerlijk af te trekken. Als ik bijna mijn hoogtepunt bereikt heb zegt ze “een punt extra als je komt met de sound erin”. “Ja Meesteres”. Een aantal secondes later kom ik. Helaas zonder dat ik om toestemming gevraagd had, Het puntje extra gaat niet door …

Eindresultaat … een fantastische sessie, maar moet wel een her-examen doen.

Slaaf Havik.