• Travestie Boudoir

  Travestie en SM gaan vaak samen.
  Laat je onder Mijn begeleiding transformeren


 • Erotiek ontmoet SM

  Kinkyplay: Erotisch soft tot harder spel mogelijk.
 • SM &Travestie Studio

  Roleplay: Beleef hier je fantasie
 • 1
 • 2
 • 3

Dagboek van een slaaf deel 3

De derde ronde in de sollicitatie.

Het was al een week of twee na de vorige, en ik begon toch wel benieuwd te worden. Wat zou het gaan worden? Door naar de volgende ronde en dan de ‘strijd’ tussen de overgebleven kandidaten, of toch afgevallen? Er maar eens een app. aan gewaagd. Misschien dat het initiatief gewaardeerd zou worden. Dat werd het inderdaad en beleefd vroeg ik of het de bedoeling was om contact met haar op te nemen. Ook dat was het geval, er werd netjes een tijd aangegeven vanaf wanneer er gebeld kon worden. In het gesprek kwam het op een datum en tijdstip voor een vervolggesprek. Tot mijn verrassing bleek diezelfde middag er nog een gelegenheid te zijn.

Onderweg naar het adres werd ik ook nog blij toen de navigatie aangaf dat er helemaal geen file was. Aangekomen daar had ik een klein kwartiertje over. Braaf in de auto gewacht tot het tijd was om me te melden. Wat kan een kwartier lang duren zeg.

De ontvangst bij het ‘gesprek’ was dit keer anders. Geen kus op de wang of een hand nee, gelijk op de knieën en begroeten zoals het hoort. Vriendelijk zei de Meesteres dat ze me wat strenger aan ging pakken. Na ons altijd prettige voorgesprek gaf ze aan wat er dit keer van mij verwacht werd, en de retorische vraag; heb je zelf ook nog wensen, werd natuurlijk ook gesteld.
Dit keer was ik er op voorbereid en kon ik een goed antwoord geven. Ik zou verder getest worden op vaardigheden. Ik kreeg de vraag hoeveel posities ik kende. Mijn antwoord was; vier. Haar lach klaterde door de studio. Ik ging vandaag wat geleerd krijgen, was de opmerking van de Meesteres.

Vervolgens mocht ik mijzelf voorbereiden en haar verrassen met een nieuwe positie. Dat heb ik gedaan tot haar tevredenheid.
De sessie begon en ik kreeg een collar te zien. Een heel nieuwe collar. Die bleek te verdienen te zijn. Daar moest natuurlijk wel wat voor gedaan worden.
Het eerste wat ze ging doen is mij inspecteren. Kennelijk kon het haar tevredenheid wegdragen en kon ik verder getest worden. Klemmen en elektro stond er dit keer op het menu.
Vol interesse keek ze toe welke elektro prikkels ik om mijn edele delen kon hebben en tot aan welk niveau. Na uitgebreid getest te zijn werd het tijd om wat uitgelegd te krijgen.

Ik werd meegenomen naar de volgende ruimte. Daar trof ik twee slaafjes aan die in een onderdanige positie lagen te wachten op hun Meesteres. De uitleg was dat deze twee slaafjes die door haar getraind waren en mij wat zouden laten zien. De ene begon te tellen en voor mijn ogen voltrok een exercitie, bijna in militaire stijl. Ieder nummer correspondeerde met een bepaalde positie.
Vriendelijk legde de Meesteres me uit hoe het allemaal zo tot stand gekomen was, de reden waarom de slaafjes zo aangepakt werden. Voor die tijd had ze mij gevraagd hoe ik stond tegenover bi. Ik heb uitgelegd dat dat een hard limit voor me was en ik geen handelingen bij andere mannen uit wilde voeren. Dat was kennelijk voor haar een bepaalde teleurstelling, iets wat ze me later uit ging leggen.
Ik moest de beide slaafjes bedanken en mocht weer mee naar de andere ruimte. Daar hebben we gesproken over een taakinvulling, een taakinvulling die ik hier natuurlijk niet ga beschrijven.
Dat is iets tussen Haar en haar dienaar. Wel is me duidelijk geworden dat bepaalde grenzen opgerekt gaan worden.

Deze sollicitatieronde werd ook weer zeer plezierig afgerond en het huiswerk is er. Over een paar weken eens kijken of de volgende ronde ingezet kan worden. Een heel bijzondere ronde waar ik Haar mag gaan verrassen met mijn keuze.  Ik weet niet hoeveel rondes er nog volgen, maar het sollicitatieproces geeft me erg veel voldoening.

Ik hoop Haar ook.