• Travestie Boudoir

  Travestie en SM gaan vaak samen.
  Laat je onder Mijn begeleiding transformeren


 • Erotiek ontmoet SM

  Kinkyplay: Erotisch soft tot harder spel mogelijk.
 • SM &Travestie Studio

  Roleplay: Beleef hier je fantasie
 • 1
 • 2
 • 3

Dagboek van een slaaf deel 2

 

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure’ Tja. Dat was te verwachten, want deze Domina gaat zeker niet over een nacht ijs.

Kennelijk was ik de eerste ronde goed doorgekomen en na wat contact stond de afspraak voor de tweede sollicitatieronde gepland voor dinsdag.

De avond ervoor nog een appje gekregen van Meesteres Donna, met daarin de vraag of ik er klaar voor was. Wat een vraag. Hoe kun je klaar zijn voor iets waarvan je niet weet wat er gaat gebeuren, laat staan dat je je er op voor kunt bereiden.


Einde ochtend de auto gestart en naar het welbekende adres gereden.
Daar aangekomen wederom makkelijk geparkeerd en onderweg naar de deur gebeld; ik ben er. Deur ging open en vriendelijk begroet. Naar de kamer gelopen waar we de sollicitatie voort gingen zetten. Zoals altijd weet Meesteres Donna  je in record tijd op je gemak te stellen.

Streng gaf ze de opdracht me op te frissen en de positie aan te nemen, zodat ze me op kon halen voor de tweede ronde. Met een sardonische lach op haar gezicht had ze nog gevraagd of ik nog smeekbedes had. Ik heb dit maar een beetje in het midden gelaten dat is toch wel de goden verzoeken.

Een ruim uur durend assessment volgde. Een assessment waarin gekeken werd of ik genoeg incasseringsvermogen heb en waar ook gekeken wat de vaardigheden zouden zijn die ik meeneem, mocht ik uiteindelijk de uitverkoren kandidaat worden voor de positie. En ik moet eerlijk zijn, een van de prettiger assessments die ik heb gehad.

Bij het afscheid kreeg ik te horen dat ze na ging denken of ik de volgende ronde in zou gaan. Dat betekent dat het wachten nu gaat beginnen. Hoeveel rondes volgen er nog, hoe ziet de concurrentie eruit. Allemaal vragen die door je hoofd heen spoken tijdens een sollicitatie.

Een ding weet ik zeker, ik wil deze positie…….