• Travestie Boudoir

  Travestie en SM gaan vaak samen.
  Laat je onder Mijn begeleiding transformeren


 • Erotiek ontmoet SM

  Kinkyplay: Erotisch soft tot harder spel mogelijk.
 • SM &Travestie Studio

  Roleplay: Beleef hier je fantasie
 • 1
 • 2
 • 3

Dagboek van een Slaaf

De Eerste Afspraak

Ja, eens in de zoveel tijd komt de kriebel weer tevoorschijn. Vaak is het zo dat na een paar dagen de kriebel weer wegzakt, maar deze keer niet. Het is al vier jaar geleden dat mijn vorige Dominant van de ene op de andere dag besloot, zonder enige vorm van uitleg, het contact te verbreken. En dat terwijl we toch al meer dan vijf jaar "samen" waren geweest.

De kriebel dus, anders dan andere keren ging de kriebel dit keer niet weg. Geen zin in een vluchtige afspraak van een uurtje, waar je uiteindelijk met een onbevredigd gevoel weg gaat. Gewoon omdat het kennelijk niet zo goed voelde als je gehoopt had.
Sinds 50 tinten grijs is het "aanbod" weliswaar geëxplodeerd, maar de kwaliteit dramatisch gedaald.
Hoofdschuddend zie ik advertenties van meisjes van 21, 23  die hun advertentie beginnen met; hey loser, app me nu.
Right. Alsof dat werkt.

Of die leuk uitziende dame die in haar advertentie ook nog even verwerkt dat "ook SM mogelijk is" Wat moet je ermee?


Surfend op het internet kwam ik via de bekende sites ook rubrieken tegen waar je niet ieder moment aan denkt: Bijvoorbeeld suikeroom gezocht.
Daar doorheen scrollend viel ik zowat van mijn stoel. Daar stond ze, Meesteres Donna uit Den Haag, en dit keer op zoek naar wat anders.  Na drie keer de advertentie gelezen te hebben heb ik een beknopte (zoals ze gevraagd had, maar het werden er 3) sms-en gestuurd. Én een mail er achteraan.
Aangezien de advertentie al vijf dagen oud was, had ik niet het idee dat ik nog antwoord zou krijgen, maar 2 dagen later kreeg ik opeens een sms van Meesteres Donna. Na kort heen en weer sms-en werd er gevraagd te bellen. Dat gebeurde en werd een leuk gesprek. Het voelde als een sollicitatie.
Die kreeg twee dagen later een vervolg doordat er een bezoek gepland was. Gewoon, in haar studio. Niet alleen zocht ze iemand als suikeroom (rot woord) maar ook iemand die rekening kon houden met dat ze Domina is.

Op vrijdagmiddag die kant uit en wederom het vreemde gevoel van een sollicitatiegesprek in me.
Daar aangekomen was een parkeerplek verrassend makkelijk gevonden. Daarna gebeld. De deur ging open en daar stond een heel mooie vrouw, casual gekleed. Na de hand geschud te hebben gingen we verder naar haar studio. Een gesprek volgde waarin ze haar wensen uitlegde en naar mijn wensen en mogelijkheden vroeg, en me en passant op de hoogte bracht van de concurrentie.
Er bleken dus meerdere mensen binnen de wensen van Meesteres Donna te vallen.

Kennelijk beviel haar het gesprek.
Waar ik nooit op gerekend had is dat ze een sessie wilde doen. Ik had me er zeker niet op voorbereid.
Na ruim een uur gesproken te hebben kwam ze met de mededeling dat ze een spel met me wilde spelen. Gewoon om te kijken waar mijn voorkeuren lagen, waar mijn grenzen lagen.
Verbaasd was ik zeker.
Plezierig verbaasd, en hoewel het qua agenda absoluut niet uitkwam was ik zeker niet van plan om deze kans te laten lopen. Gelukkig was ik nog redelijk glad geschoren op de plaatsen waar de dames het graag willen. Een lijst met voorkeuren ingevuld en zij ging zich "klaar maken"
Ikzelf heb me opgefrist en presentabel gemaakt voor haar.

Wat er in de volgende periode gebeurde ga ik met niemand delen, maar het voelde als een assessment, zijnde een onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Met een glimlach op mijn gezicht reed ik het weekend in, maar wel is er nu de vraag en de twijfel…….
Voor wie gaat ze kiezen, of komt er een volgende ronde. Iets zegt me dat deze sollicitatie nog niet beslist is………