• Travestie Boudoir

  Travestie en SM gaan vaak samen.
  Laat je onder Mijn begeleiding transformeren


 • Erotiek ontmoet SM

  Kinkyplay: Erotisch soft tot harder spel mogelijk.
 • SM &Travestie Studio

  Roleplay: Beleef hier je fantasie
 • 1
 • 2
 • 3

Aankomend Evenement

Geen evenementen

Forced Bi met Travalady

Hallo kinksters, slaven en andere bezoekers van deze site.
 
Zoals beloofd een verslagje over een hele spannende (FORCED) BI sessie.
Onlangs werd ik benaderd door een nette zakenman, die graag een keer een travalady wilde ontmoeten. Het was zijn eerste keer, dus we hebben alles uitvoerig besproken over de mail.
 
Mijn travalady was al een uur voor aanvang gearriveerd en prachtig opgemaakt door Mij, met natuurlijk van die hèèrlijke vampachtige kunstwimpers op. 
 
De heer in kwestie had een verzoek, namelijk of wij allebei mooie gladde kousen met naad en jarretels konden dragen. Uiteraard hebben wij aan dat verzoek voldaan. Voor de travalady was dit natuurlijk ook al een heerlijk voorspel en zij vond het ook erg spannend.
 
De heer in kwestie kwam netjes op tijd binnen, met de wetenschap dat de travalady al helemaal opgemaakt in de kamer er naast zat te wachten, hoe spannend is dat? Nadat we eerst met wat soft SM zijn begonnen om lekker in de mood te komen, werd het tijd om met z`n drieen verder te gaan.
 
Hij moest even wachten op de gang en de trava en Ik zijn in een spannende pose gaan staan, voorovergebogen zodat hij gelijk een prachtige aanblik had op de kousen mèt naad.. 
Hij liep meteen op de trava af en voelde heerlijk onder haar rokje en het ijs was gebroken. En oepss... de Meesteres stond erbij en keek er naar, het liep zo soepel dat Ik maar weinig leiding hoefde te geven.
 
Beiden gingen met een geweldige ervaring naar huis en weer over tot de orde van de dag. En zo hoort het...het is een geile fantasie die tot leven is gekomen en weer terug in het fantasie schatkistje wordt terug gestopt tot een volgende keer.
 
Ik hoop dat jullie er van genoten hebben en tot gauw!