• Travestie Boudoir

  Travestie en SM gaan vaak samen.
  Laat je onder Mijn begeleiding transformeren


 • Erotiek ontmoet SM

  Kinkyplay: Erotisch soft tot harder spel mogelijk.
 • SM &Travestie Studio

  Roleplay: Beleef hier je fantasie
 • 1
 • 2
 • 3

Aankomend Evenement

Geen evenementen

Mijn Slaven

mijn slaven
 
 

Een bèètje Meesteres heeft natuurlijk een slavenstal!

Dat wil zeggen dat Zij een aantal slaafjes tot haar beschikking heeft die haar in fysiek, geestelijk of in financieel opzicht dienen.


Deze Meesteres mag zich gelukkig prijzen met een totaalslaaf, de rechterhand van de Meesteres en tevens BIslaaf, en een huisslaaf die studio cleant en verzorgd. Zij dragen beiden een Collar, een halsband die onze relatie bevestigt, maar waar ook leuk mee gespeeld kan worden.


Ook heb Ik een pijnslaaf die zich graag sadistisch laat behandelen terwijl iemand toekijkt of toe mòet kijken. En niet te vergeten een travalady en Mijn privè slavin, die assisteren bij de sessies indien gewenst. Uiteraard worden zij op gezette tijden beloond, al is het vaak al voldoende om de Meesteres te dienen.


Vaak krijg Ik aanvragen voor 24/7 slaafjes. dat wil zeggen dat ze 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor de Meesteres willen 'klaarstaan'. Maar in de praktijk komt het er op neer dat ze elke dag opdrachtjes willen ten behoeve van hunzelf en zò werkt het natuurlijk niet! Als je in Groningen woont en een baan en/of een gezin hebt gaat dat natuurlijk nìets worden hè, als de Meesteres zich in Den Haag bevindt.


Vergeet niet dat zo`n vaste slaaf/Meesteres relatie tijd nodig heeft om te groeien, want je deelt nu eenmaal vertrouwelijke en intieme zaken samen.

Wij zijn een hecht team, maar er is altijd plaats voor een aanvullend slaafje of een FINDOMslaaf. 

Ik ontvang beperkt en allèèn op afspraak, vraag naar de mogelijkheden.
Telefonisch ben ik dagelijks te bereiken.
Tel: 06-40832819

Of gebruik Mijn Contactformulier