• Travestie Boudoir

  Travestie en SM gaan vaak samen.
  Laat je onder Mijn begeleiding transformeren


 • Erotiek ontmoet SM

  Kinkyplay: Erotisch soft tot harder spel mogelijk.
 • SM &Travestie Studio

  Roleplay: Beleef hier je fantasie
 • 1
 • 2
 • 3

Aankomend Evenement

Geen evenementen

Informatie

Meesteres DonnaEen sessie is een tijdsduur die je boekt.

Veel mensen hebben genoeg aan een uurtje, anderen hebben soms uren nodig om in een bepaald stadium te geraken, bv door opsluiting of met bondage.

Sessies gaan bij Mij altijd vanaf minimaal èèn uur. Het SM spel heeft een opbouw nodig, het is geen vluggertje.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Het is prettig om op tijd te boeken, liefst 24 uur van tevoren. Ten eerste om teleurstelling te voorkomen en de Meesteres heeft natuurlijk ook een agenda.

Sommigen mensen hebben soms uren of zelfs dagen nodig om zich geestelijk voor te bereiden, en zich er op te verheugen natuurlijk. Anderen hebben weer een lichamelijke voorbereiding nodig.

Bij travestie moet je dan denken aan lekker ontharen of wat mooie kousen of lingerie kopen vooraf.

Sommigen dragen, eventueel in opdracht van hun Meesteres, een CAGE (kuisheidsgordel, peniskooi.) Dat geeft natuurlijk dan al heel wat spanning en zelfdiscipline vooraf, vooral als er een tijdslotje op zit. Een soort voorspel dus.
Anderen willen lekker intiem geschoren en uitgespoeld ( met anaal douche) zich presenteren bij de Meesteres. Dit geniet zeker Mijn voorkeur!
 
De sessie wordt altijd telefonisch geboekt. Ik vind het prettig om vooraf een gesprek gehad te hebben met je en je stem te horen. Mensen die onbeschoft zijn, zijn niet welkom en een afgeschermd nummer wordt niet aangenomen. Geen langdradige emails, beknopt jouw wensen kenbaar maken mag.

Hoe verloopt de rest van de sessie?

Na je netjes te hebben voorgesteld gaan we even aan elkaar 'snuffelen' dmv een voor gesprekje en het invullen van een lijst met dingen die je wel of niet wilt. Ja, nee of proberen...?
Dan 'finances before romances' en kun je nog even opfrissen. Kom je net van je werk kun je douchen, zo niet verwacht ik je gedoucht.

Hier boven een impressie van de sessies die Ik aanbied. Staat er niet bij wat jij wilt of kan, of heb je een een andere fetisj, bijna alles is bespreekbaar en Ik sta voor veel dingen open.

Begrijp goed dat Ik een schema heb, en er natuurlijk ook nog andere gasten zijn buiten jou. dus als je verhindert bent, altijd netjes op tijd afbellen. Ik steek veel tijd vooraf in jouw sessie dus laten we het netjes en beleefd houden.

Een sessie kan eventueel ook buiten de studio, dan ga Ik mee als escort. ik kom niet aan huis.

Als je èèn keer een dag sessie hebt afgenomen, is een avond sessie bespreekbaar. Lukt dat niet, verlang Ik een aanbetaling voor de avond sessie.
 

Ik ontvang beperkt en allèèn op afspraak, vraag naar de mogelijkheden.
Telefonisch ben ik dagelijks te bereiken.
Tel: 06-40832819

Of gebruik Mijn Contactformulier